Published On: Sen, Feb 10th, 2020

Ustadz Zulkifli M. Ali : Ramé Warga Cina Leubeut Islam

Share This
Tags

Wabah virus corona mimiti muncul di Cina. Dina perkembanganna, jinis virus anyar ieu ayeuna enggeus nyebar luas. Sahenteuna opat nagara di Asia Tenggara geus ngumumkeun kasus positif tina virus korona.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>