Published On: Sab, Feb 8th, 2020

Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019

Share This
Tags

SundaNews.net – Apple cikénéh ngawanohkeun sistem operasi iphone panganyarna na, ios 13 dina konferensi pengembang WWDC 2019 di California. Henteu éta waé, iphone ogé ngawanohkeun ipad os nyaéta sistem operasi panganyarna kanggo prangkat ipad bogana.

Ieu hartina prangkat iphone sarta ipad kaduh Apple badé ngabogaan sistem operasi anu bénten. Sanaos kitu, pondasi ipad os ngarah kénéh dina ios 13. Sateuacan meluncur resmi dina prangkat Apple.

Perusahaan kawit Cupertino kasebat ogé badé meluncurkeun vérsi béta ios 13 sarta ipad os. Vérsi béta kanggo pengembang atos diluncurkeun, samentara éta kanggo umum badé nyondong dina Juli 2019.

Dilansir ti laman Phone Aréna, Kemis (6/6/2019) sanaos kitu wartosna kanggo mecakan versi béta henteu semudah anu dipigawé dina ios 12. Pamaké kedah menginstal béta Macos atawa Xcode panganyarna sateuacan tiasa mengunduh sarta mulangkeun gambar béta ios13 ka iphone .

Kanggo informasi, ios13 wartosna badé debut mimiti dina iphone panganyarna anu wartosna badé nyondong dina Séptémber 2019. Sistem operasi ieu mintonkeun sababaraha pembaruan sepertos modé poék, kontrol volume anyar, kontrol gerakan anyar, fitur privasi, sarta seueur kénéh deui.

Samentara éta, Apple ogé ngabantun sagala rupa kanaékan anu punjul sarta peryogi ka UI tablét dina ipad os. Sababaraha kanaékan tayakni mintonkeun layar kalawan mending. Samentara anu sanés ngawanohkeun kontrol gerakan anyar sarta pangrojong mouse.

Sumber: Koransunda.com/Okezone.com

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>