Bagikan ini:

" />
Published On: Kam, Nov 1st, 2018

Rumah Zakat Pontianak nyumbang Kornét SQ dina raraga ngarojong Parjalanan Haji kucara naék Sapédah

Share This
Tags

Pontianak, SundaNews.net  —  Rumah Zakat Pontianak, méré pangrojong kana rencana parjalanan haji Ketua DPW SII Kalbar ka tanah suci Mekkah ku cara maké sapédah, bari nyérénkeun panyumbangna nu  mangrupakeun  4 dus kornét Super Qurban nu sewang – sewangna pangeusi 10 kaléng.

Sumbangan ueu dibikeun salaku pangrojong kana milampahna ka tanah  suci ku cara naék sapédah.

Branch Manager Rumah Zakat Pontianak, Asrul Putra Nanda ngajeulaskeun réhna panyumbang ieu téh pikeun kapentingan fiisabiilillaah.

Ali Dzulfiqar S.M. Noorman jeung utrana Abdul Karim Masopa, rék ngamimitian parjalanan haji nggoes sapédah dina tangal 20 Novémber 2018 ti Pontianak ka kota suci Mekah.

Nurutkeun Ali Dzulfiqar, parjalanan bakal ngaliwatan rute nagara-nagara nyaéta; Singapura, Malaysia, Thailand, Myanmar, Bangladesh, India, Pakistan, Oman, Uni Emirates Arab, sarta Saudi Arabia.

” In-syaa Allah, sasuai jeung rencana parjalanan rék indit mimiti dina tangal 20 Novémber 2018 ti kota Pontianak  ngaliwatan Batam, Singapura, Malaysia tepi  ka Mekkah. Waktu parjalanan diperkirakeun 6 tepi ka 7 bulan, ceuk Alil Dzulfiqar ka CakrabuanaNews.com.  (adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>