Bagikan ini:

" />
Published On: Ming, Okt 14th, 2018

Sésar Lembang

Share This
Tags

Mikawanoh Sésar Lémbang nu manjang horizontal 29 kilométer mimiti Kacamatan Ngamprah, Cisarua, Parongpong, tepi ka Lembang atawa titikna ti Karang Locéng tepi Padalarang (Ciburuy)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>