Bagikan ini:

" />
Published On: Kam, Okt 11th, 2018

Propil Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H. Caleg DPRD Banten ti Partéy Gerindra

Share This
Tags

Sérang, SundaNewsNet —  Komisi Pemilihan Umum (KPU) geus ngumumkeun Daptar Calon Tetep (DCT) Pemilu Legislatif (Pileg) 2019. Ti Daérah Pamilihan (Dapil) Tangerang, korsi nu diparebutkeun pikeun Provinsi Banten saréa 9 korsi.

Salah sahiji calon anu andil dina marebutkeun  korsi DPRD Banten nyaéta Drs. H. Dahlan Hasyim, M.H ti Partéy Indonésia Raya atawa Partéy Gerundra ti Dapil III wilayah Tangerang pikeun nyaingan dina Pileg 2019-2024.

Drs. H. Dahlan Hasyim M.H. maju dina pancalonan anggota DPRD Banten nyaéta mawa misi pikeun ngabangun Banten sangkan jadi masarakat religius anu  iman tur  taqwa.

“Kuring bakal merjuangkeun masarakat Banten anu religius kana kaiman jeung kataqwaan, jeung bakal ngabangun kasejahteraan sarta ngamajukeun inprastruktur Islami jeng ngalestarikeun budaya Banten anu Islami, ucap Dahlan Hasyim, ka CakrabuanaNews.com dina chating WA-na, Salasa (9/10/2018). (adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>