Bagikan ini:

" />
Published On: Kam, Okt 11th, 2018

Propil DR. HMS. Suhary, Caleg DPRD Banten ti Partéy Bulan Béntang

Share This
Tags

Dr. HMS Suhari A.M.

Pandéglang, SundaNews.net  —  Partéy Bulan Béntang (PBB) nargetkeun bakal meunang sora 8 juta ti tingkat nasional dina pamilihan Umum (Pemilu) 2019 ngarah bisa menangkeun tempat wakilna di korsi DPR RI. Targét éta pikeun  nyumponan katangtuan anu di bikeun ku parlemén (Parlementiary Threshold) sagedé 4% anu sakumaha geus ditangtukeun dina Undang-undang Pamilu.

Katalian dina hal ieu PBB  geus nyusun stratégi pikeun menangkeun  sora di pamilu 2019, salah sahijina rék ngusung sosok Dr. KH. MS. Suhary AM. anu diyakinkeun bakal bisa ngaraup soara pikeun nguatkeun posisi PBB di Déwan Perwakilan Rakyat Daérah (DPRD) Provinsi Banten.

Dr. HMS Suhari A.M. mangrupakeun salah sahiji kader nu panghadena ti Partai Bulan Bintang anu geus pangalaman dina lapangan politik di Provinsi Banten.  Manéhna dina waktu ieu  anggota Déwan Risét Daérah Banten.

Nurutkeun Dr. HMS Suhari A.M. umat Islam moal bisa api lain (pasif, ) tapi bakal proaktif ngarah hirup kumbuh ieu bangsa jeung nagara lima tahun ka harep bisa sajalan jeung aspirasi umat Islam Indonesia.

HMS. Suhary nganjelaskeun, “Lamun umat Islam balangah tinangtu kakuasaan pulitik bakal direbut ku kakuatan-kakuatan politik anu can puguh boga sikep émpati ka Islam jeung umatna.

“Bisa waé kakuasaan politik anu nangtukeun nasib bangsa jeung nagara téh yaéta kakuatan sekulér anti-Islam kulantaran didukung ku  kakuatan-kakuatan pulitik dunya anu anti Islam.” pok na ka CakrabuanaNews.com.

HMS. Suhary neugeuskeun, umat Islam Indonésia téh umat anu  nasionalis, anu micinta bangsana,  jeung nagarana, tur tanah airna. Kusabab kitu, Islam moal mungkin bisa dipisahkeun tina kahirupan berbangsa jeung bernagara.

Nyasanggakeun cuplikanna Caleg Dr. HMS Suhari A.M.

Pendidikan:

  • Usuluddin ( Dakwah dan Filsafat Islam).
  • S2 MSDM dan Sospol.
  • Ilmu Pendidikan Islam.

Organisasi.

  • Dewan Pakar Bakomubin Bantan.
  • Waketum PBSTII.
  • Komisi Hub.LN MUI Banten.
  • Mustasyar FSPP. Banten. Dll.

Pangalaman da’wah, palatihan sarta seminar domestik jeung luar negeri, 15 tahun ngalanglang buana ka mancanagara. (1984-2001). Pikeun agama ogé pambinaan umat. (adz)

 

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>