Bagikan ini:

" />
Published On: Ming, Sep 16th, 2018

HMS Suhary, Nimrung dina acara Ijtima Ulama II, Ahad (16/9), di Jakarta

Share This
Tags

Jakarta, SundaNew.net   — Ijtima Ulama II diresmikeun poé ieu, Ahad (16/9/2018) di Hotél Grand Cempaka, Jakarta Pusat. Sakumaha anu geus dijadwalkeun acara Ijtima Ulama II ieú dilaksanakeun tabuh 08.30 tepi ka jam 16.00 WIB.

Acara ieu di iluan ku  saribu ulama, anu maksudna pikeun neugeskeun ngenaan komitmén Prabowo Subianto jeung  ulama.

Ti Propinsi Baten di sumpingan ku H.M.S Suhary, K.H. Wahid  Sahari,. KH.Muh. Makmun, sarta KH. Qurtubi.

Dina acara Ijtima Ulama II ieu aya ogé, anggota Déwan Panasehat Persaudaraan Alumni (PA) 212, Éggi Sudjana.

Égi Sudjana ngucapkeun  forum Ijtima Ulama II ieu rék neugeskeun ngenaan komitmén antara para ulama jeung calon présidén anu diusung nyaéta anu geus disebutkeun  dina Ijtima Ulama I, Prabowo Subianto.

“Forum ieu ngajeulaskeun ngarah antara capres anu diusung nyekeul  kana komitmén jeung para ulama, anu ka ungeul dina Pasal 29 Undang-undang Dasar 1945 ngenaan kabébasan beragama dan Pancasila,” ceuk Éggi Sudjana..

Numutkeun Égi tuntutan éta bijil kusabab masarakat ningali pamaréntah sok mopohokeun kana komitmén anu dijieun pikeun kahirupan agama jeung warga nagarana.

“Contona aya persékusi ka hiji ulama di sababaraha tempat, kukituna ayeuna para ulama  ngayakeun ijtima ka II supaya teu poho kana éta komitmén,” tegeusna.

Eggi ogé ngucapkeun Ijtima Ulama Jilid II rék nyuarakeun soal komitmén caprés-cawaprés anu arék didukung ku para ulama. Salain éta, dina forum éta bakal ngabahas pakta intérgritas. (adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>