Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018
Aprika / Dunya | By

Présidén Sudan Ngabubarkeun Pamaréntah patali masalah ékonomi

Share This
Tags

Présidén Omer Al-Bashir

Khartoum, Sundanews.net  — Présidén Omer Al-Bashir poé Ahad peuting ngabubarkeun pamaréntah Persatuan Nasional.

Kantor Berita Sudan, SANA ngalaporkeun yén Bashir méré nyaho komite koordinasi tinggi dialog nasional yén manéhna enggeus ngabubarkeun pamaréntah.

“Présidén Bashir parantos nyoarakeun komite koordinasi tinggi dialog nasional yén manéhna ngabubarkeun pamaréntahan di tingkat présidén sarta menteri,” ceuk warta tadi.

Kaputusan tadi ngabalukarkeun kamenterian rék ngurangan ti 31 jadi 21-  disababkeun ku krisis ékonomi nu di sanghareupan pamaréntahan Sudan.

” Kaputusan éta téh jadi bagéan tina parubahan pikeun ngatasi kasulitan ékonomi nu disanghareupan bangsa Sudan,” ceuk laporan SANA.

Krisis ékonomi Sudan enggeus karasa ripuh tisaprak Januari 2018.

Pamaréntah Kasatuan Nasional dijieun di taun 2015 sanggeus pamilihan umum di nagara ieu. (adz/aa)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>