Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Nadom Maulid Sunda – Zaman Kapungkur

Share This
Tags

Ngaji di Musholla (Tajug atawa Langgar dina Basa Sunda) jadi salah sahiji cara pikeun barudak diajar dasar-dasar agama. Mimiti  ti tatacara solat lima tepi maca al-Qur’an. Pendidikan nu boga sipat informal tangtu waé. Sabab euweuh ijazahna.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>