Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Lagu Pupujian Sunda

Share This
Tags

Éling éling dulur kabéh
Éling éling dulur kabéh
Ibadah ulah cempoléh
Beurang peuting ulah weléh
Bisina kaburu paéh

Éling éling dulur kabéh
Éling éling dulur kabéh
Ibadah ulah campoléh
Beurang peuting ulah weléh
Bisina kaburu paéh

Sabab urang bakal mati
Nyawa di pundut ku gusti
Najan raja nyarkawati
Teu bisa nyingkiran pati

Karasana keur sakarat
Nyerina kaliwat liwat
Kana ibadah di liwat
Tara ngalakukeun solat

Kaduhung kaliwat langkung
Tara nyembah ka yang agung
Sakarat nyeri kalangkung
Jasadna teu maunang embung

Naon hartina nyerik kaliwat liwat ?

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>