Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Ceramah Sunda Lucu KH Muhammad Ridwan

Share This
Tags

Ieu ceramah basa sunda super lucu anu matak ngocok eusi beuteung. Asli matak ngakak , Mudah-mudahan salian ti bisa seuseurien ningalina, Ieu ceramah  bisa jadi pepeling diri pikeun urang jadi jalma nu teu poho ka agama.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>