Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Ceramah Sunda Keras – Urut Pendeta Kyai Mathius

Share This
Tags

Geus hésé ajengan anu kiyeu jaman kiwari …pinuh ku élmu jeung saré’at Islam, mugi ajengan aya dina kaséhatan sareng lindungan Allah Subhanahu Wa Ta’ala

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>