Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Ajal Karasa Caket, Teu Kawasa Nahan Cipanon

Share This
Tags

Mamaos Hanjelu Anu Midamel Jutaan Jalmi Sunda Nangis,Hanjelu Pisan Tak Sanggupmenahan cipanon  Mustahil Jalmi Sunda Teu Ceurik | Pupus Karasa Kitu Caket , Teu Kawasa Nahan cipanon •.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>