Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 10th, 2018

Pépéling Sunda Sedih Pisan

Share This
Tags

Peun wé ah papait ka tukang, kaseudih anu kamari, tunggara anu mangkukna, rék dipendem améh balem, disimpen cing rikip, ditunda, diecagkeun, moal di téang, moal di ingeut, geus wayahna nyampeur kabagja, geus wayahna ninggali kahareup, ajeug nangtungan hirup, ngabagéakeun anjeun anu aya, anjeun anu nyanghareup, anjeun anu aya sajéroning rasa

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>