Bagikan ini:

" />
Published On: Sel, Sep 4th, 2018

Liburan Ka Curug Cigentis di Karawang Selatan

Share This
Tags

Sundanews.net  —  Anjeun manawi gaduh rencana keur indit ka tempat wisata alam keur riléksasi jeung nenangkeun pikiran.
Mungguh kitu teu aya salahna, anjeun sumping ka Curug Cigentis di Karawang Selatan. curug geulis camperenik  nu janten salah sahiji obyek wisata kareueus Karawang kidul.

Geremet Jeung kaéndahan Curug Cigentis Karawang? Regep katerangan ieua.

Curug Cigentis aya di wewengkon Gunung Sanggabuana Karawang kidul. Jarak tempat wisata ieu jeung pusat kota Karawang nyaéta 44 km. curug ieu disebat minangka salah sahiji tempat wisata pang éndahna di kota ieu.

Diditu anjeun tiasa ningali curug saluhur  50 meter jeung cai anu bersih tur hérang. Di wewengkon curug ogé aya balong anu tiasa dipaké ngojay atawa saukur ngeueum.

Kaédahan panorama mingkin nambahan kalawan tatangkalan paku hejo anu jumeneng di wewengkon kasebat. Di tambih deui babatuan alam anu aya ngajadikeun nuansa natural mingkin karasaeun.

Pesona anu digaduhan Curug Cigentis sok ramé didatangan ku wisatawan hususna pamuda-pamudi nu cinta potograpi. Titingalian alamna nu éksotis di wewengkon ieu ngajadikeun saha baé anu sumping tangtos betah sarta palay ka ditu deui.

Perkawis naon anu Kedah dilakukrun Waktos aya diditu. Supados momen liburan waktos aya di Curug Cigentis langkung karasa mengasikkan, teu kenging lali migawé perkawis-perkawis di handap ieu.

Ngojay sarta ngeueum. Deudeuh pisan wisata ka curug nanging henteu ameng cai? Berselfie ria. Supados beuki seueur pilihan poto anu tiasa anjeun unggah ka média sosial anjeun.  Nanging jagi kaberesihan sarta kaéndahan lokasi wisata.

Candak perbekalan. Margi lokasi curug ieu aya 250 meter ti luhur tempat parkir, anjeun kedah  nanjak sakedik supados tiasa dugi ka tempat ieu. Supados henteu capé, nyandak candak bekel waktos anjeun neteg.

Pasilitas di Curug Cigentis 

Curug Cigentis tétéla ngabogaan sagala rupa pasilitas anu cekap ngajadikeun saha baé anu sumping ka ditu rumaos betah sarta merenah. Mimiti ti toilet, shelter mobil, waterpark mini outbond, restoran, tepi pangianepan nu murah. Janten liburan anjeun di obyek wisata curug cigentis mingkin nyenengkeun.

Curug Cigentis ieu lokasi na aya di Désa Mekar Buana, Kacamatan Tegalwaru, Kabupatén Karawang, Jawa Barat. Anjeun tiasa numpakan mobil atawa motor.

Harga tikét lebet tempat wisata ieu cukup kahontal, anjen ngan mayar Rp 15.000 keur tiket sarta waragad parkir sagedé Rp 7.000 keur mobil atawa Rp 5.000 keur motor.

 

 

 

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>