Bagikan ini:

" />
Published On: Sel, Sep 4th, 2018

Kahuruan Pasar Gedébagé Kota Bandung

Share This
Tags

Kahuruan nandangan Pasar Induk Gedébagé, Dayeuh Bandung, Senén sonten (3/9/2018).

Ti inpormasi anu dikumpulkeun Dinas kebakaran dan Penanggulangan Bencanan Kota Bandung narima laporan lumangsung na kahuruan kira-kira jam 16.55 WIB.

” Ti laporan patugas geus nuju ka lokasi lumangsung na kahuruan,” ceuk Kepala Dinas Diskar PB kota Bandung, Ferdi Ligaswara,  waktos dihubungan sakumaha dikutip Tribun Jabar, ngaliwatan ponselna, di kota Bandung, Senén (3/9/2018),  sonten.

Tacan dipikanyaho nu jadi sabab pasti kronologis lumangsung na kahuruan anu ngalahab Pasar kasebat.

Dugi laporan ieu diturunkeun, tim pemadam kahuruan atos nuju lokasi lumangsung na kahuruan.

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>