Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Tangerang Aprésiasi Atlet Nu Ngahontal Medali Emas di Asian Games 2018

Share This
Tags

Tangerang, Sundanews   — Gawé kuat atlet dina ngudag medali emas di Asian Games 2018 geus kabayar. Sanggeus aprésiasi ti pamaréntah pusat, atlet nu ngahontal medali emas ogé meunangkeun aprésiasi ti pamaréntah daérah.

Pamaréntah Kota Tangerang, Banten contona bakal mikeun aprésiasi keur atlet nu asalna ti kota éta, Rajiah Salsabillah nu ngahontal medali emas Asian Games 2018.

Wali Kota Tangerang, Arief R.Wismansyah nyebutkeun préstasi Rajiah nu maju di cabang olahraga panjat tebing Asian Games 2018 enggeus ngaharumken ngaran kota Tangerang. Mangka éta, pemkot bakal mikeun aprésiasi.

” Ieu kacida alusna. Aya atlet ti Kota Tangerang nu ngahontal medali emas dina Asian Games 2018. Sim kuring atas nama Pemkot Tangerang ngahargaan pisan sarta ngucapkeun hatur nuhun raihan nu enggeus ditoréhkeun Rajiah,” cenahna kawas dikutip antara.

Pemkot gaduh rencana méré hadiah minangka aprésiasi ka Rajiah Salsabillah, cacak teu  disebutkeun hadiah naon nu dimaksudkeun.

” Minangka motivasi pemkot arék mikeun hadiah sangkan enéng (Rajiah Salsabillah) bisa terus tepi ka olimpiade,” cenahna. (adz)

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>