Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Katua MPR Ménta Bawaslu Teu Mihak Sual Caleg Koruptor

Share This
Tags

Jakarta, Sundanews  —  Sikep Badan Pengawas Pemilu (Bawaslu) nu ngaloloskeun urut koruptor jadi calon legislatip jadi  polemik.

Pupuhu Majelis Permusyawaratan Rakyat (MPR), Zulkifli Hasan ménta Bawaslu teu nuar pilih patali bacaleg ti napi perkara korupsi.

” Kuring jeung puhu Bawaslu nanda tangan pakta integritas. Jeung tanda tangan ieu moal rék mihak ka caleg koruptor. Tapi kudu lumaku saréréa, ulah aya nu beunang jeung heunteu ,” ceuk Zulkifli di Gedong DPR, Senayan, Jakarta, Senén 3 September 2018.

Nurutkeun anjeuna, aya béda daweung dina ngaleupaskeun urut napi korupsi, mangka rék medalkeun patarosan publik. Publik arék meunteun mungguh Bawaslu berpihak.

“Lamun aya nu béda tangtuna publik  jadi nanyakeun kunaon ieu beunang éta heunteu, Pan aturan mah sarua waé. Aturan dijieun keur sakabéh jalma. Lamun aya nu béda tangtu na  rék nimbulkeun teu aya kapercayaan ka publik, cenahna. (adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>