Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Pemkab Pandéglang Mutasi 218 Pajabat

Share This
Tags

Pandéglang, Sundanews.net  —  Pémkab Pandéglang ngarotasi 218 pajabat Ésélon III sarta IV ngawengku ti pajabat struktural jeung fungsional, di Gedong Pendopo, Senén (27/8/2018). Ratusan pajabat nu dilantik kamari nyaéta saloba 28 Ésélon III, 133 Ésélon IV,sarta 57 pajabat fungsional ngawengku ti kapala sakola sarta pangawas.

Bupati Pandéglang Irna Narulita nyarita, mutasi mangrupa penyegaran sarta kaperluan organisasi di tataran pamaréntahan. Lantaran éta, lanjut Irna, mutasi kasebut euweuh kapentingan pulitik.

Samentara éta, palantikan pajabat kasebut dihadiran ku Kapala OPD jeung unsur muspida.
Nurutkeun Irna, jabatan ieu nyaéta titipan nu kudu dilaksanakeun jung alus. Palantikan pajabat kasebut dipalar bisa ngaronjatkeun mutu kinerja sarta disiplin keur ngaladénan sacara maksimal ka balaréa.

”Jadi, kunaon urang perlu ngarombak pejabat, tangtu na keur penyegaran sarta kaperluan organisasi lain kapentingan pulitik. Urang niléi maranéhanana enggeus sanggup migawé tugas sarta kudu ngagaduhan motivasi jeung sumanget gawé kalawan lompatan nu badag. Syukur jeung ulah kupur nikmat kalungguhan, gawé leuwih enjoy, tapi pasti, ” ceuk Irna.

Nurutkeun anjeuna, keur ngaronjatkeun sumanget gawé jeung motivasi nu luhur diperlukeun prosés rotasi jeung promosi sarta sakabéh éta boga tujuan keur ngamaksimalkeun kinerja.

”Lamun nu dilantik ayeuna di tengah jalan teu bisa migawé tugas jeung bener, ulah nyalahkeun urang lamun di tengah jalan urang rombak deui. Sabab kuring hayang ngaladénan masarakat leuwih maksimal, cenahna.

Samentara éta,Sekda Pandéglang, Fery Hasanudin nyarita, mutasi, rotasi jeung promosi mangrupa hiji kaperluan organisasi keur ngadorong gerak roda pamaréntahan. Jaga sumanget gawé jeung utamakeun ngaladénan masarakat.” ucap na. (adz/ kabar banten)

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>