Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Pelantikan Ridwan Kamil-Uu Ruzhanul Ulum Di Istana Nagara Ar”ek di Dipercepat

Share This
Tags

Bandung, Sundanews.net — Gubernur jeung Wakil Gubernur Jawa Barat kapilih, Ridwan Kamil – Uu Ruzhanul Ulum bakal dilantik poé Rebo (5/9/2018) di Istana Nagara jeung Gubernur sarta Wakil Gubernur kapilih lainna.

Ridwan Kamil – Uu Ruzhanul Ulum minangka Gubernur sarta Wakil Gubernur Jawa Barat dimajukeun waktuna ti rencana asal nu dijadwalkeun nyaéta tanggal 17 Séptémber 2018.

Sékrétaris Daérah Provinis Jawa Barat Iwa Karniwa ngomong, pelantikan Ridwan Kamil -Uu Ruzhanul Ulum minangka Gubernur sarta Wakil Gubernur Jawa Kulon dipercepat ti rencana awal nu dijadwalkeun di tanggal 17 September 2018.

“Insya Allah lamun dumasar inpormasi média yén aya percepatan pelantikan Gubernur sarta jeung Wakil Gubernur Jawa Barat kapilih di istana nagara tanggal 5 poé Rebo jam 10.00 WIB, ” ceuk Iwa waktu dipanggihan di Hotel Lingga, saperti dikutip kompas.com, Jalan Soekarno Hatta, Kota Bandung,Senén (3/9/2018).

Di poé Kemis (6/9/2018), Ridwan Kamil sarta Uu Ruzhanul Ulum dipastikeun enggeus ngajalankeun tugas na minangka Gubernur sarta Wakil Gubernur Jawa Barat.

“Aya acara pisah sambut burit na (sanggeus pelantikan di istana Nagara) di gedong saté. Enggeus dikoordinasikeun jeung keur diprosés pisah sambut jeung Pj. gubernur sarta manéhna enggeus anggeus masa baktina kalawan dilantiknya gubernur kapilih , ” ucap na.

Iwa nambahan, pamaréntah propinsi Jawa Barat teu reuwas teuing kalawan kabar dimajukeun na pelantikan Gubernur sarta Wakil Gubernur Jawa Kulon kapilih.

“Kami ti Pamaréntah Propinsi Jawa Barat enggeus siap. Sagala  hal na enggeus disiapkeun , ” cenah.

 

 

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>