Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018
Asia / Dunya | By

Malaysia Mutuskeun Nunda Proyék Karéta Cepat Jeung Singapura

Share This
Tags

Kuala Lumpur, Sundanews  – –  Malaysia jeung Singapura setuju  keur nunda proyék layanan karéta cepat salila dua taun.  Média Malaysia ngalaporkeun, panundaan proyék ieu dilakukeun sabab Malaysia keur ngalanglang proyék-proyék badag keur ngaminimalkeun hutang nagara nu leuwih gedé

Media bisnis Malaysia The Edge, poé Saptu (1/9), saperti dikutip cakrabuananews.com, nyebutkeun kadua nagara satuju keur nunda proyék kasebut tepi 31 Méi 2020 jeung teu aya sanksi. Harita dijieun sangkan Malaysia bisa ngalanglang deui anggaran na.

Saurang menteri senior Malaysia poé Senén (3/9) nginformasikeun yén pihak patali enggeus satuju keur nunda proyék. Ceuk manéhna rincian panundaan arék diperjelas waktu pajangjian anyar ditandatanganan. ” Urang enggeus satuju keur periode nu wajar,” cek Azmin.

Perdana Menteri Malaysia Mahathir Mohamad ngedalkeun niat na keur ngabolaykeun proyék kasebut sababaraha minggu sanggeus koalisi na meunang pemilihan umum bulan Méi kaliwat.

Azmin ngomong Malaysia komitmén ka palaksanaan proyék éta. Tapi Malaysia hayang anggaran na leuwih kahontal. ” Urang hayang neruskeun proyék ieu sabab arék ngabantun kebaikan pikeun kadua nagara. Tapi, salila panundaan urang arék ngabahas cara keur ngurangan waragad,” cek Azmin.

Kementerian Transportasi Singapura nolak ngomentaran. Menteri,Khaw Boon Wan, dina unggahan di Facebook ngucapkeun, arék geura ngumumkeun  kaputusan éta.

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>