Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Jepang Nyadiakeun Treuk Masjid Pikeun Olimpiade 2020

Share This
Tags

Tokyo, Sundanews —  Jepang siap jadi tuan rumah Olimpiade 2020. Keur Guna nyiapkeun perhalatan akbar kasebut enggeus bebenah diri kalawan nyiapkeun sagala hal na, kaasup nyadiakeun treuk nu bisa dipaké keur ngalakukeun solat.

Treuk masjid ieu disadiakeun keur dipaké pikeun kapentingan solat atlet atawa turis muslim nu datang di perhélatan kasebut. Disadiakeun na treuk masjid ieu lain hartina Jepang henteu nyadiakeun rohang ibadah.

Jepang parantos nyadiakeun rohangan keur ngalakukeun solat. ngan rohang salat aya di wisma atlet waé. Mangka ti éta hadir na treuk masjid guna nyumponan kaperluan ibadah umat muslim di sakuriling lokasi patandingan.

Treuk masjid  ieu di dasarna nyaéta hiji treuk kontainer nu dimodifkasi ku kituna cocok dipaké keur salat. Treuk ieu sanggup nandéan kira-kira 50 jalma keur ibadah. Dilengkeupan pendingin rohangan nyieun treuk ieu merenah pisan keur solat. (Adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>