Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Fadli Zon Ménta Isu Mahar Rp1 Triliun Sandiaga Uno Henteu digoréng deui

Share This
Tags

Jakarta, Sundanews  —  Wakil Katua Umum Partéi Gerindra Fadli Zon ménta, isu mahar Rp1 triliun keur PAN sarta PKS ti Sandiaga Uno teu disawalakeun deui.
Perkara éta nyusul kaputusan Badan Pengawa (Bawaslu) nu enggeus mutuskeun yén perkara éta euweuh.

” Nya, enggeus benner éta, sabab saleresna teu aya naon-naon, euweuh mahar nu dilakukeun Sandiaga Uno, jadi ulah digorén deui isu mahar, ceuk Fadli Zon di Hotel Grand Sahid Jaya,Jakarta, Saptu 1 Séptémber 2018.

Nurutkeun anjeunna, kaputusan Bawaslu atos tangtos. ku kituna, perkawis kasebat beuki ngabuktoskeun lamun teu aya pamasihan artos ti Sandiaga ka PAN sarta PKS sepertos anu disebatkeun ku pulitisi Partéi Demokrat,Andi Arief.

” Kaputusan Bawaslu atos cekap tangtos. Nutupan saniskanten macem rumor sarta perkawis-perkawis anu henteu leres ti informasi. ” (adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>