Bagikan ini:

" />
Published On: Sen, Sep 3rd, 2018

Démokrat Banten ‎Roadshow ‎ka Démokrat Pandéglang‎

Share This
Tags

Pandéglang, Sundanews.net  —  Sajumlah pangurus DPD Démokrat Propinsi Banten dibawah komando Katua DPD, Hj. Iti oktavia Jayabaya roadshow ka Sékretariat DPC Démokrat Pandéglang, Saptu (1/9/2018).

Partéi lambang mercy besutan Présidén ka-6 Susilo Bambang Yudhoyono ieu ngabantun pesen ka sakabéh kader Démokrat Pandéglang pikeun ngahontal udagan korsi dina pemilihan legislatif (Pileg) 2019.

Udagan raihan korsi kasebut 14 korsi tingkat DPRD Kabupatén Pandéglang, 3 korsi DPRD Banten sarta 2 korsi DPR RI, husus wewengkon pemilihan Pandeglang.
Dina roadshow kasebut, Aya Sékretaris Démokrat Banten, Éko Susilo jeung Katua BPOKK Ucuy M, Katua KPPD H. Hérman sarta Diréktur éksékutif, Nurul dipapag langsung ku Katua DPC Démokrat Pandéglang, Yoyon Sujana bareng pangurus DPC, PAC, sarta anggota DPRD Pandéglang ti Fraksi Démokrat.‎

Sékretaris DPD Démokrat Banten nepikeun pesen penting pikrun ngabangkitkeun sakabéh kader Démokrat keur ngahontal pamenangan udagan pemilu legislatif 2019. “Targetna, 14 korsi DPRD Kabupatén Pandéglang, 3 korsi DPRD Banten sarta 2 korsi DPR RI , ” cek Sékrétaris DPD Démokrat Banten, Éko Susilo.

Samentara éta, Katua DPC Démokrat Pandéglang, Yoyon Sujana nyarita, keur kasiapan calon législatif ti Pandéglang minuhan kuota kaasup katerwakilan awéwé.
“Nya, keur caleg DPRD Kabupatén saloba 50, caleg propinsi 10 sarta 6 keur caleg DPR RI. Urang arék gawé maksimal sarta angger optimistis ngahontal udagan peraihan korsi kawas nu dipesenkeun ku DPD Démokrat Banten, ” cek Yoyon Sujana, sakumaha dibewarakeun Kabar Banten, saréngsé narima agenda roadshow pangurus DPD Démokrat Banten, di Sekretariat DPC Démokrat Pandéglang.

Yoyon nyarita, ayeuna para kader Démokrat solid keur nyukseskeun udagan pamenangan pemilu boh legislatif atawa pemilu présidén.  “Kami kencengkeun konsolidasi, koordinasi internal partéi sarta terus berbaur jeung konstituen.  Nya, urang siap keur meunang udagan pemilu legislatif , ” cenahna. (adz/kabar banten)

 

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>