Bagikan ini:

" />
Published On: Ming, Sep 2nd, 2018

Tim Sepak bola Koréa Selatan Hontal Medali Emas Asian Games 2018

Share This
Tags

Pakansari -Cbinong, Sundanews.net — Taeguk Warriors ngarebut emas sanggeus ngalawan Jepang dina patandingan sepakbola Asian Games 2018 nu tepi babak tambahan. Kameunang ieu ngaloloskeun Son Heung-min leupas ti  wajib militer sarta karir di Tottenham Hotspur.

Dina patandingan di Stadion Pakansari, Saptu (1/9/2018) peuting, Koréa Selatan langsung narajang. Sababaraha kasempetan kacipta liwat kréasi Son Heung-min. salah sahiji na gagal dimangpaatkeun ku Hwang Ui-jo.  Sepak teuas ti Lee Jinhyun ogé acan ngabuahkeun hasil. Sababaraha kasempetan éta kacipta waktos patandingan acan 15 menit.

Jepang, anu nurunkeun pamaén-pamaén di handap 21 taun, hésé keur maratan pertahanan Korsél. Maranéhanana leuwih loba ngulinkeun bola di wewengkon pertahanan sorangan. Ui-jo gagal ngamangpaatkeun kasempetan emas deui di menit ka-23. Bola terobosan ti Son, bisa dikawasa di jero kotak penalti. Tapi, sépakkan pamungkas Ui-jo bisa kénéh ditepis kiper Jepang, Kojima Ryosuke.

Kasempetan Jepang kacipta di menit ka-25. Sépakan jarak jauh Kou Itakura ngalayang kénéh anggang ti gawang Korsél. Ayase Ueda nyieun kiper Korsel, Jo Hyeon-woo jibaku. Sanggeus ngalakukeun pénétrasi ti jangjang katuhu, Ueda ngalakuken sepakan nu bisa diantisipasi ku Hyeon-woo. (sn-adz)

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>