Polsek Ciracas Dirusak 100 Jalmi anu teu di keunal, kabeh palaku Di teangan

Kondisi Polsek Ciracas setelah dirusak, Sabtu (29/8/2020). (Rolan/detikcom) Bandung, cicalengka -Sundanews.net.Anu seueurna100 More...

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas More...

Candi Cangkuang Jeung Situ Cangkuang Garut

Lokasi Candi Cangkuang  Foto: Google Maps/Agus Purwanto Garut -sundanews.net,Candi Cangkuang Anu Aya Di Kabupaten Garut. Kaayaan More...

RS. Jerman : ciri-ciri Karacunan kapendak ti tokoh Oposisi Rusia, Alexander Navalny

Berlin, Cakrabuauanews – Rumah sakit Jerman anu ngarawat peumbangkang Rusia Alexei Navalnyp nyatakeun tes nunjukèun bahwa anjeunna More...

Curug Cinulang Cicaléngka Kabupaten Bandung

Cicaléngka, Sundanews.net – Curug Cinulang atanapi sok diseubat deui Curug Sindulang anu alamatna – Cicaléngka More...

Wisata Laut Pangandaran

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek More...

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

NGintip Budidaya Madu Trigona Tasikmalaya (sundanews.net) Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses More...

Tuangeun Kampung Anu Lestari Dugi Kiwari

Lokasi -Jl Garut- TasikMalaya,TenjoWaringin salawu Tasikma;aya, Jawa Barat Cicalengka,Sundanews.net – Peryogi di uninga More...

Indonésia Ngeureunkeun Angkutan Darat, Laut tur Udara pikeun nyegah nyebarna Covid-19

Pangaturan Menteri Perhubungan Nomor 25 taun 2020 ngeunaan pangaturan transportasi salila musim mudik ditetepkeun dina tangal 23 April 2020 anu jadi kaputusan aturan  More...

Peperangan Di Kongrés PAN Ka V Di Sulteng

Kongrés PAN anu disebut Partai Amanat Nasional ricuh. Karicuhan éta nepi ka ngalungkeun korsi. Karusuhan kasebut lumangsung antara tim pendukung calon Ketua Umum More...

Meoldoko Nyebatkeun Éks Kombatan ISIS Asal Indonésia Stateless

Pihak Istana kaprésidén Républik Indonésia nyebutkeun yén 689 éks ISIS parantos janten stateles atanapi kaleungitan hak kawarganagaraan sanaos henteu ngalangkungan More...

Candi Cangkuang Jeung Situ Cangkuang Garut

Lokasi Candi Cangkuang  Foto: Google Maps/Agus Purwanto Garut -sundanews.net,Candi Cangkuang Anu Aya Di Kabupaten Garut. Kaayaan objek wisata Cangkuang anu aya More...

Curug Cinulang Cicaléngka Kabupaten Bandung

Cicaléngka, Sundanews.net – Curug Cinulang atanapi sok diseubat deui Curug Sindulang anu alamatna – Cicaléngka Sindang Wangi, Sindulang, Cimanggung, More...

Komandan Pasukan AS Sarta Taliban Bahas Pangurangan Kakeujeuman di Afghanistan

Amérika Sarikat jeung Taliban poé Saptu (11/4), ngayakeun pertemuan dina néang kakompakan dina parjanjian pikeun More...

Mikawanoh Saha éta Taliban Sarta Kapamingpinan Taliban Pasca Perjangjian Jeung AS

Taliban ngadeg sakitar taun 1990-an di daérah Pakistan Kalér sanggeus pasukan Uni Soviét mundur ti Afghanistan. More...

Jumlah Kasus Covid-19 di Indonésia Ngahontal 10.843

Sajauh ieu, 1.665 Jalmi Cageur sarta 831 pasien maot Jakarta, SundaNews.net – Jumlah kasus positip Covid-19...

Dolar Senén Kamari Parat Rp. 15.000

Jakarta, SundaNews.net Niléi tukeur rupiah ngalawan dolar AS (AS) ragrag (déprési). Dollar AS poé Senén soré...

Nuju Ngabersihan Kebon Duku, Warga Jambi Mendak Emas Batang Gambar Soekarno

Jambi SundaNews.net – Warga Désa Panapalan, RT 3, Kacamatan Ilir, Kabupatén Tebo, Jambi, dijieun géhgér. Bayangkeun,...

Ngungkabkeun Misteri Karuhun Sunda

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat More...

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, More...

Pérsib Nalukeun Barito Putera 2-1

Bandung, Sundanews.net – Pérsib Bandung suksés nalukkeun Barito Putera dina pertandingan percobaan di Stadion Si Jalak Harupat, Kabupatén Bandung, Salasa (11/2)...

Pépéling : Lagu Sunda Karuhun Pundung

Talatah jeung Kaprihatinan para karuhun nu disababkeun karuksakan alam lingkungan anu jalaran kalakuan manusa..

Pekan Kréativitas Siswa SD Diayakeun Di SDN 214 Kota Bandung

Bandung, SundaNews.net – Keur nyiptakeun spirit sarta kréativitas siswa Sakola Dasar, dilaksanakeun Pekan Kréativitas Siswa nu dipiluan ku Sakola Dasar Nagari..

Naha Urang Komunis Aya Kénéh anu sholat ? Ieu jawaban Buya Hamka

SundaNews.net – Dina ping 15, 1963, Prof Dr. Hamka (Buya Hamka) ngajawab patarosan ti pamiarsa majalah Gema Islam ngeunaan komunisme. Pamaca..

Haji Purwa Muslim Anu Munggaran di Tatar Sunda

SundaNews.net – Sajauh ieu, henteu dikenal  tangtosna iraha Islam dipikawanoh ku balaréa di Tatar Sunda. Anu jelas tina hasil panalungtikan J.C...

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja Kab Tasikmalaya) budidaya..

Bakti Sosial Yonif Para Raider 330 Cicaléngka jeung GSC Cicaléngka

Cicaléngka, SundaNews.net – Batalyon Infanteri Para Raider 330/Tri Dharma atanapi disingkat Yonif Para Raider 330 /Tri Dharma anu aya di Cicaléngka,..

Wisata Laut Pangandaran

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek wisata alam anu ngajadikeun primadona..